Veulens en merries

100% natuurzuiver

Onze paardenmelk is op-en-top natuurlijk

HACCP-gekwalificeerd

Maandelijkse controle op kwaliteit

Gezonder door paardenmelk

Minder last van huid- of darmproblemen

026-7854242

Bel ons gerust

Dekhengst met goed karakter

Dekhengst nodig voor uw merrie? De dekhengst van Paarden Centrum Moerbeek, paardenmelkerij Zwaagdijk, is dan de ideale optie. De 21-jarige Ricardo is een bonte hengst met een schofthoogte van 1,50 meter, met een goed karakter. Wij gebruiken hem op de melkerij ook om onze merries te laten dekken. Zijn goede karakter geeft hij door aan de veulens: ze zijn lief en mak, en hebben aangetoond op latere leeftijd goed te kunnen presteren in wedstrijden. Ricardo is beschikbaar in de maanden mei tot en met augustus om andere merries te kunnen dekken.

Onze werkwijze is als volgt

Uw merrie blijft een aantal dagen overnachten.

Iedere dag van haar verblijf wordt zij gedekt.

Als na drie weken blijkt -na een scan van de dierenarts- dat de merrie niet drachtig is en opnieuw hengstig, dan wordt zij gratis opnieuw gedekt door Ricardo in hetzelfde seizoen.

Als er onverhoopt een negatieve dracht is, kan de merrie het seizoen erop tegen de helft van de prijs wederom gedekt worden.

Kosten dekken: 150 euro, exclusief btw.
Kosten voor overnachten merrie: 10 euro per nacht, exclusief btw.

Heeft u een lieve dekhengst nodig?

Ricardo staat voor uw merrie klaar. Neem nu contact op met Paarden Centrum Moerbeek om uw merrie een aantal dagen te laten overnachten bij onze Paardenmelkerij in Zwaagdijk.